HIZLI ADSENSE ONAYI ALMAK İÇİN NE YAPILMALI? - Kahve yazılım

15 Şubat 2018 Perşembe

HIZLI ADSENSE ONAYI ALMAK İÇİN NE YAPILMALI?

Merhabalar herkese ben admininiz hakan. Bugün sizlere adsense onayını kesin almanızı sağlayacak pratik bilgilerden söz edicem. Fazla uzatmadan başlayalım o zaman iyi okumalar.



1-ÖZGÜN İÇERİK OLUŞTURMA

bir çoğumuzun yaptığı şeylerden biri olan içerik hırsızlığı adsense onayı sırasında çok sorun çıkartıyor bilginiz olsun :). İlk olarak yapmanız gerekeni söylüyorum eğer haber sayfası yada bilgi veren bir sayfanız varsa copy paste yapmayın onun yerine okuyup anladığınız kadarıyla kendi sayfanıza yazın içeriğiniz hem özgün olur hemde bilgilenmiş olursunuz. 


2-ANAHTAR KELİME OLUŞTURMA

Google'in adwords özelliğinden yararlanarak çok aranan ama az kullanılan bir kelime seçin makalenizde bu kelimeyi kullanın 3 kez kullanmanız yeterli olucaktır elbette bunu başlığınızdada kullanmayı unutmayın elbetteki meta yazınızdada bu şekilde sayfanız üs sıralara çıkar ve sayfanızın izleyici kitlesi olur adsense belli kitlesi olan sayfalara öncelik verir.


3- KISA VE ÖZ META YAZISI YAZMAK

Meta yazınız ne kadar kısa ve öz olursa o kadar çok kitleniz olur adsense kitle konusunda size öncelik vereceği için buda çok önemlidir.


Sayfanızda bunları uygulayıp adsense başvurusu yaptıktan sonra adsense'in 2 li onay sistemine girersiniz ilkinde sizden sitenizin head kısmına bir kod eklemeniz ister. İlkini yaptıktan sonra ikincisi olan incelemeye girersiniz. Daha demin size kitle çekmeniz için 2 madde söyledim ya işte burda işe yarayıp onay sırasında önde olmanızı sağlıyor. Sitenizin içerikleri özgünse eğer bir eposta atarak onaylansığını 3 iş gününde söylerler. 

Okuduğunuz için teşekkürler görüşünüzü bildirirseniz sevinirim :).

1 yorum: