ABD'de Kara Cuma Protesto Edildi!!! - Kahve yazılım

26 Kasım 2017 Pazar

ABD'de Kara Cuma Protesto Edildi!!!

Kara Cuma'nın ne olduğu hakkında bilginiz yok değil mi?

Kara cuma amerika'da ortaya çıkmış olan bir indirim günüdür.Şükran gününden sonra ilk gelen cuma'ya bu isim verilir.Kara cuma bu yılda bizim ülkemizde kutlandı. Tabi bizde hepsiburada.com gibi alışveriş sitelerinin kredi kartı indirimlerinden öğrendik değil mi? Hele birde youtube'a girince karşına çıkmazlarmı  trivago 1, kara cuma 2 :). Ne kadar güzel bir şey olsada amerika'da insanlar bugünü protesto etti.

Bu protestonun asıl nedeni polis şiddetine dikkat çekmekmiş. Ve arayada kara cuma girince anlarsınız siz milletin dikkati dağılıp alışverişe koşmuş. (bura türkiyeye benzemeye başlamış) protestoda siyahilerin ve müslümanların uğradığı polis şiddetini protesto eden grup "Trump'a Hayır" adı altında pankartlar açtılar.


Protestodan görüntüler
                               


Polis şiddetini protesto etmek için sokaklara dökülen ABD halkı gelmişken şunuda protesto edelim diyerek gümbürtü bir şekilde dalmışlar. peki sizce bu hangi eyaletinde olmuştur. Türkiye'nin Adana'sı Amerika'nın Chicago'su :).

Protestodan Görüntüler


Kara cuıma aslında kötü olmayıp yanlış zamana denk gelmiş bir gündür.ABD halkınıda kınıyorum tamam polis şiddeti kötü bir şey ve buna dikkat çekmek çok önemli fakat insanların mutlu olabildiği günlerden birisinde böyle bir şey yapılmazdı. Zaten vergi ambargosu altına eziliyor millet  böyle bir
şeye hiç gerek yoktu.

Kara cuma hakkında sizin fikirleriniz nedir?
Sizce ABD halkı doğru bir şey mi yaptı?

Fikirleriniz yorum atarak belli edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder