LİSEDE PARA KAZANMAK İÇİN YAPABİLECEĞİNİZ İŞLER - Kahve yazılım

16 Ocak 2018 Salı

LİSEDE PARA KAZANMAK İÇİN YAPABİLECEĞİNİZ İŞLER



merhaba arkadaşlar ben hakan. bir liseli olarak yakında açık liseye geçicem ve bu sırada çalışmak istedim. Yaşınız işleri etkilediğini şimdiden söyliyim eğer 15 yaşındaysanız sadece tanıdık yanında ve internet üzerinde kazanabilirsiniz eğer 16 yaşında iseniz Burger King gibi bir yere girebiliyorsunuz eğer a1 ehliyetiniz varsa moto kurye olabilirsiniz gördüğünüz gibi 1 yaş farkıyla diğerine daha fazla iş açılmış oldu fazla uzatmadan bunları ayrıntılı bir şekilde aşağıya yazalım :);

1-MOTOR KURYE
part time bir iş olarak bile yapabileceğiniz bu işi en düşük A1 ehliyeti olan herkes yapabilir. Maaş durumu iyi olan bu meslekte adres bulamama gibi bir sorununuz var.

2 -BURGER KİNG
Burger King te gördüğünüz hani şu insanlar varya çalışanlar, hepsi sizin gibi öğrenci, üniversite öğrencileri :) burger king in part time ve full time olmak üzere 2 iş zamanı var. Buranında maaşları oldukça iyi :).

3 -SAHA GÖREVLİSİ
Saha görevlileri çoğunlukla anket işleriyle uğraşsada satış yapanlarıda vardır. Gündelik 70-100 arası bir para alabilirsiniz tabi bu çalıştığınız yere göre değişir.

4 -GARSON(KOMİ)
Öğrenci olduğunuz için alacağınız fiyat çoğunlukla 1500 yada 1600 dür. En çok bu iş türünde yeriniz olucaktır.

5 -KASİYER
Alacağınız fiyat asgari ücrettir. Çalışma saatleri fazla olsada önerilecek meslekler arasındadır.

6 -REYON GÖREVLİSİ
Kasiyerlikle aynı fiyat ve zaman içerisindedir fakat daha kolay bir iştir.

7 -WEB SİTE
Bu işte zamanla gelişirseniz çok ciddi para alacağınızı söyleyebilirim. Başlangıcı biraz zor olsada bir yerden sonra işler iyi olucaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder